データ保護規制に基づき、プライバシーポリシーを更新しています。個人情報保護方針を見る ›

2017年3月30日

Verizon to resell Equinix colocation and interconnection services around the globe

Pairs Equinix IBX Data Centers with Verizon's security, network and advanced communications services

NEW YORK and REDWOOD CITY, Calif., March 30, 2017 /PRNewswire/ -- Verizon Enterprise Solutions and Equinix, the global interconnection and data center company, today announced that Verizon has agreed to resell Equinix colocation and interconnection services. The reseller agreement enables Verizon to pair colocation and interconnection services in Equinix International Business Exchange (IBX®) data centers around the globe with Verizon's security, network and advanced communications services to enable enterprises to build hybrid cloud solutions and gain quick access to a multi-cloud environment.

Through this agreement, and building on a long-standing relationship, Equinix will provide Verizon with colocation and interconnection services. Additionally, in December 2016, Verizon agreed to sell certain data center sites to Equinix.

"This agreement provides customers with fully-integrated network, security and data center services designed to support their IT transformation," said Jim Duncan, vice president of global advanced solutions for Verizon Enterprise Solutions. "Our network provides IT continuity across current and future IT strategies – cloud migrations and the like – and Equinix provides an interconnection point to leading cloud platforms for that transformation."

Verizon will sell Equinix colocation and interconnection services as part of larger, integrated customer engagements with an emphasis on pairing colocation services with Verizon security, network and advanced communications services.

"Through this agreement, our mutual enterprise customers gain the global scale and interconnection capabilities of Platform Equinix together with Verizon's global IP network, managed security services and advanced communications services," said Jon Lin, vice president of corporate development and strategy for Equinix. "This collaboration – including direct, private access to leading cloud service providers such as AWS, Microsoft Azure and Google Cloud Platform -- enables us to help enterprises fully realize the benefits of hybrid and multi-cloud environments."

エクイニクスの将来

Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX) connects the world's leading businesses to their customers, employees and partners inside the most interconnected data centers.  In 41 markets across five continents, Equinix is where companies come together to realize new opportunities and accelerate their business, IT and cloud strategies.

About Verizon

Verizon Communications Inc. (NYSE, Nasdaq: VZ), headquartered in New York City, has a diverse workforce of 160,900 and generated nearly $126 billion in 2016 revenues. Verizon operates America's most reliable wireless network, with 114.2 million retail connections nationwide. The company also provides communications and entertainment services over mobile broadband and the nation's premier all-fiber network, and delivers integrated business solutions to customers worldwide.

将来の見通しに関する記述について
本ニュース・リリースには、リスクおよび不確実性を伴う将来の見通しに関する記述が含まれております。 こうした将来の見通しに関する記述において言及されている予測と実際にもたらされる結果との間には、大幅な相違が生じる場合があります。そのような相違を生じさせる要因としては、IBXセンターの取得、運営および建設上の問題、Equinixのサービスに関する開発、設置、および提供上の問題、既に買収しており、または今後買収する予定の企業との統合に関連して発生する想定外の費用または問題、新たに開設ないし取得したデータセンターにおける顧客からの収益の大幅な欠如、適宜計画される資金調達の未完遂、既存の競合先ないし新規競合先との競争、キャッシュ・フロー余力の十分性あるいは未払負債ないし新規の負債を返済するための資金調達能力、主要顧客とのビジネスにおける損失あるいは減退、Equinix, Inc.が米国証券取引委員会に適宜提出する資料に記載されているその他のリスクが含まれますが、これらに限定されません。 詳細については、Equinix, Inc.が米国証券取引委員会に提出した直近の四半期報告書および年次報告書をご参照ください(ご要望に応じ、Equinix, Inc.より入手可能です)。エクイニクスは、このニュース・リリースに含まれる将来の見通しに関する情報を更新するいかなる義務も負いません。

VERIZON'S ONLINE NEWS CENTER: News releases, feature stories, executive biographies and media contacts are available at Verizon's online News Center at www.verizon.com/news/. News releases are also available through an RSS feed. To subscribe, visit www.verizon.com/about/rss-feeds/.

Media contacts:
Kevin King for Verizon
908.559.3491