データ保護規制に基づき、プライバシーポリシーを更新しています。個人情報保護方針を見る ›

2017年3月2日

Equinix Acquires 34 Acres of Land in Ashburn for Interconnection Data Center Expansion

Four Parcels of Undeveloped Land Enables Equinix to Increase Its Footprint at the Largest Internet Peering Point in North America

REDWOOD CITY, Calif., March 2, 2017 /PRNewswire/ -- Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX), the global interconnection and data center company, today announced it has purchased four parcels of land spanning 34.5 acres in Loudon County, Virginia, proximate to Equinix's current Ashburn data center campus. The acquisition of this property will provide Equinix with room to build multiple new greenfield International Business Exchange(IBX®) data centers in this densely interconnected location.

• The four parcels, purchased for $34.5 million, are proximate to the main Equinix campus in Ashburn, at the corner of Waxpool Road and Loudoun County Parkway.
  • Equinix's 10 IBX data centers in the Washington, D.C. metro area cover more than 500,000 square feet and serve 850+ customers, representing the largest Internet exchange point in North America and one of the largest in the world.
  • The Equinix facilities house rich ecosystems that allow network and content providers, cloud and IT services providers, and enterprise and government customers to quickly and efficiently exchange critical data with their customers and partners as they interconnect at the digital edge.
  • In October 2015, Equinix announced the groundbreaking of its North Ashburn campus, located in close proximity to its existing data center campus in the area.  Upon completion, this expansion will encompass five new facilities with more than one million square feet of new space.
  • The acquisition of the Ashburn property is a continuation of Equinix's strategy to purchase land and buildings to increase ownership of Equinix assets.  Over the last four quarters, Equinix has purchased land to expand key campuses in Ashburn, Silicon Valley and Chicago, and it has purchased Equinix IBX buildings in Amsterdam, Paris and Rio de Janeiro.

見積書

• Karl Strohmeyer, President, Americas, Equinix:

"The increasing pace of the shift to digital is having a significant impact on global businesses, pushing their IT operations closer to the digital edge where their customers, partners and employees are located.  The acquisition of this property will enable Equinix to accommodate the growing number of global companies that are solving the digital edge through interconnection with the robust ecosystem of strategic business partners located at Equinix's Ashburn campus."

• Kelly Morgan, Research Vice President, Services, 451 Research:

"Northern Virginia is the largest multi-tenant datacenter (MTDC) market in the U.S. by operational square feet and will continue to grow rapidly, as several new facilities are expected to come online in the next one to two years. The market has seen consistently strong demand, enabling providers like Equinix to fill large builds quickly. Northern Virginia not only attracts datacenter tenants from all over the globe interested in connectivity, but providers there serve government agencies and local businesses."

Additional Resources

エクイニクスの将来

Equinix, Inc. (Nasdaq:EQIX) は、世界で最もネットワーク密度の高いデータセンターにおいて、顧客企業、ならびにパートナー企業との間で、相互接続できる環境を提供しております。現在、アメリカ、ヨーロッパ、アジア太平洋における世界40都市において、世界の様々な企業にエクイニクス のインターコネクションプラットフォームを活用していただいています。詳細は、www.equinix.co.jpをご覧ください。

将来の見通しに関する記述について

本ニュース・リリースには、リスクおよび不確実性を伴う将来の見通しに関する記述が含まれております。 こうした将来の見通しに関する記述において言及されている予測と実際にもたらされる結果との間には、大幅な相違が生じる場合があります。そのような相違を生じさせる要因としては、IBXセンターの取得、運営および建設上の問題、Equinixのサービスに関する開発、設置、および提供上の問題、既に買収しており、または今後買収する予定の企業との統合に関連して発生する想定外の費用または問題、新たに開設ないし取得したデータセンターにおける顧客からの収益の大幅な欠如、適宜計画される資金調達の未完遂、既存の競合先ないし新規競合先との競争、キャッシュ・フロー余力の十分性あるいは未払負債ないし新規の負債を返済するための資金調達能力、主要顧客とのビジネスにおける損失あるいは減退、Equinix, Inc.が米国証券取引委員会に適宜提出する資料に記載されているその他のリスクが含まれますが、これらに限定されません。 詳細については、Equinix, Inc.が米国証券取引委員会に提出した直近の四半期報告書および年次報告書をご参照ください(ご要望に応じ、Equinix, Inc.より入手可能です)。エクイニクスは、このニュース・リリースに含まれる将来の見通しに関する情報を更新するいかなる義務も負いません。

Equinix and IBX are registered trademarks of Equinix, Inc.

International Business Exchange is a trademark of Equinix, Inc.

Media, David Fonkalsrud, +1 (650) 598-6240, dfonkalsrud@equinix.com, or Michelle Lindeman, +1 (650) 598-6361, mlindeman@equinix.com; or Investor Relations, Katrina Rymill, +1 (650) 598-6583, krymill@equinix.com, or Paul Thomas, +1 (650) 598-6442, pthomas@equinix.com

営業:03.5657.1300
サポート:+813.4520.8118