Equinix Investor Relations Contact
Katrina Rymill
krymill@equinix.com

2015年9月4日

エクイニクス、Bank of America Merrill Lynch 2015 メディア、通信、エンターテイメント会議で講演

REDWOOD CITY, Calif.—September 4, 2015— Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX), the global interconnection and data center company, today announced that Keith Taylor, chief financial officer, will present at the Bank of America Merrill Lynch 2015 Media, Communications & Entertainment Conference on Wednesday September 9 at 3:15pm PT in Los Angeles, California.

To view the webcast of this event, please visit investor.equinix.com.

エクイニクス(Equinix, Inc. 、Nasdaq: EQIX) は、世界5大陸にわたる33都市でデータセンターを展開しています。エクイニクスのデータセンターは最も多くの相互接続を提供しており、その中で企業はビジネスにおいて重要な顧客、従業員、パートナーと接続しています。エクイニクスは、多くの企業が集まり、新しいビジネスチャンスを実現し、それぞれのビジネス、IT、クラウド戦略を加速する場所となっています。また日本国内には東京都内 4 カ所、大阪市内1カ所の IBX データセンターを運営しており、更に2016 年 1 月には東京に新たなデータセンターを開設する予定です。詳しくは、Equinix.co.jpをご覧ください。