Equinix Investor Relations Contact
Katrina Rymill
krymill@equinix.com

2015年7月9日

MEDIA ALERT: Equinix Sets Conference Call for Second Quarter 2015 Financial Results

REDWOOD CITY, Calif. — July 9, 2015 — Equinix, Inc. (Nasdaq: EQIX), the global interconnection and data center company, today announced that it will hold its quarterly earnings conference call on Wednesday, July 29, 2015 at 5:30 p.m. ET (2:30 p.m. PT). The company will discuss second quarter results for the period ended June 30, 2015.

To hear the conference call live, please dial 1-210-234-8004 (domestic and international) and reference the passcode (EQIX). A simultaneous live webcast of the call will be available over the internet at Equinix.com under the Investor Relations heading. A replay of the call will be available one hour after the call through Friday, October 30, 2015 by dialing 1-203-369-3240 and entering passcode (2015). In addition, the webcast will be available on the company's website at www.equinix.com/investors (no password required).

エクイニクス(Equinix, Inc. 、Nasdaq: EQIX) は、世界5大陸にわたる33都市でデータセンターを展開しています。エクイニクスのデータセンターは最も多くの相互接続を提供しており、その中で企業はビジネスにおいて重要な顧客、従業員、パートナーと接続しています。エクイニクスは、多くの企業が集まり、新しいビジネスチャンスを実現し、それぞれのビジネス、IT、クラウド戦略を加速する場所となっています。また日本国内には東京都内 4 カ所、大阪市内1カ所の IBX データセンターを運営しており、更に2016 年 1 月には東京に新たなデータセンターを開設する予定です。詳しくは、Equinix.co.jpをご覧ください。